החומרים טבלת מידות ומשקלות
לתערובת עשבים יבשים:
אופן ההכנה
1
מכינים את תערובת העשבים היבשים: טוחנים את כל העשבים היבשים במעבד מזון או בבלנדר.
2
ממלאים סיר במים, מרתיחים, מוסיפים מלח ואורז ומבשלים כ־20 דקות. מסננים את האורז ומקפיצים אותו קלות במחבת עם מעט שמן זית.
3
מעבירים את האורז לקערה ומתבלים ב־1 כפית מתערובת העשבים היבשים, מיץ קלמנטינה ומיץ לימון, מלח ופלפל, שמן זית, צ'ילי יבש, קלמנטינות מפולטות וקלמנטינות מיובשות. מערבבים בעדינות ומפזרים שקדים קלויים.