מתכון

אטריות שעועית עם פטריות הטאקי

שף אסף מיזלס מקפה לואיז מזמין אתכם למשחק קולינרי יצירתי עם פטריות הטאקי ומשלב אותן במוקפץ

28,674 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2019
אטריות שעועית עם פטריות הטאקי של שף אסף מיזלס. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן
אטריות שעועית עם פטריות הטאקי של שף אסף מיזלס. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

חולטים את אטריות השעועית לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בצד.

2

מחממים שמן זית במחבת רחבה, מוסיפים בצל וג'ינג'ר ומקפיצים עד להזהבה. מוסיפים גזר ומקפיצים קלות כדקה, מוסיפים פטריות ומקפיצים דקה נוספת. מוסיפים את אטריות השעועית ומערבבים היטב.

3

מוסיפים את יתר רכיבי התיבול (סויה, סילאן, צ'ילי, שמן שומשום) ומערבבים עד להתמזגות עם הירקות והתבלינים.

להגשה

4

מעטרים בכוסברה קצוצה.