מתכון

איולי קשיו וחזרת

איולי טבעוני על בסיס קשיו במרקם סמיך ועם טעם בועט של חזרת

2,275 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוקטובר 2019
איולי קשיו-חזרת של רינת צדוק. צילום: שני בריל
איולי קשיו-חזרת של רינת צדוק. צילום: שני בריל

צנצנת בנפח 250 מ"ל

משתדך נפלא לכל כריך, טעים במיוחד בהמבורגר דגים ביתי.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מניחים קשיו בקערה, ממלאים במים לכיסוי ועוד כ־4 ס”מ מעל ומשרים לחצי שעה.

2

מעבירים את הקשיו למעבד מזון, מוסיפים את יתר החומרים וטוחנים לתערובת סמיכה וחלקה, טועמים ומתקנים תיבול. שומרים בצנצנת סגורה במקרר עד יומיים.