המתכון הבא מושפע מאורח החיים הקובני, כשרוצים להתרענן על חוף הים כשמוזיקה קובנית מתנגנת ברקע. כוס צוננת של קפה וקרם קוקוס בניחוח קינמון. בדיוק משקה כזה היינו רוצים לקבל על חוף הים, בערסל או תחת עץ דקל, כשמוזיקה קובנית ברקע.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
ממיסים סוכר וקינמון בקפה בעודו חם.
2
שמים בבלנדר את תערובת הקפה, קרם קוקוס וקרח ומערבלים עד לקבלת מרקם של ברד. אם המשקה יוצא נוזלי מדי, מוסיפים עוד קוביות קרח ומערבלים. מוזגים לכוסות ומגישים.