החומרים טבלת מידות ומשקלות
למילוי
אופן ההכנה
לכיסנים
1
מניחים את כיסני האינארי במרכז האצה. ממלאים את הכיסנים באורז ומגלגלים את האצה עם הכיסנים. חוצים את הכיסן באמצע כך שייווצרו שני חלקים, ומניחים על צד האורז.
למילוי
2
קוצצים את כל ירקות המילוי והחביתה דק-דק ומערבבים. מוסיפים רוטב טריאקי, מיונז וטוגראשי או צ’ילי כתוש לפי הטעם.
להגשה
3
ניתן לתבל מעל ברוטב חריף-מתוק עשוי מ-1 כפית מיונז, ½ כפית סוכר ו-½ כפית שמן צ'ילי. מקשטים בבצל ירוק ושומשום לבן.