מתכון

אינארי צמחוני: כיסני טופו ממולאים באורז וירקות

שפית אקיקו בין צבי מביאה את יפן לישראל ומגישה מתכון צמחוני לכיסני טופו ממולאים

2,539 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
אינארי צמחוני - כיסני טופו ממולאים באורז וירקות של שפית אקיקו בן צבי. צילום: שרית גופן. סטיילינג: נועה קנריק
אינארי צמחוני - כיסני טופו ממולאים באורז וירקות של שפית אקיקו בן צבי. צילום: שרית גופן. סטיילינג: נועה קנריק

מתכון לטמאגו – חביתה יפנית

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למילוי

אופן ההכנה

לכיסנים

1

מניחים את כיסני האינארי במרכז האצה. ממלאים את הכיסנים באורז ומגלגלים את האצה עם הכיסנים. חוצים את הכיסן באמצע כך שייווצרו שני חלקים, ומניחים על צד האורז.

למילוי

2

קוצצים את כל ירקות המילוי והחביתה דק-דק ומערבבים. מוסיפים רוטב טריאקי, מיונז וטוגראשי או צ’ילי כתוש לפי הטעם.

להגשה

3

ניתן לתבל מעל ברוטב חריף-מתוק עשוי מ-1 כפית מיונז, ½ כפית סוכר ו-½ כפית שמן צ'ילי. מקשטים בבצל ירוק ושומשום לבן.