מתכון

אינסייד אאוט טופו שיטאקה במעטפת אבוקדו

שפית אקיקו בן צבי מגישה מתכון לרול אינסייד אאוט במעטפת אבוקדו. למה לעשות משלוח כשאפשר להכין בבית בחצי שעה?

1,775 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
אינסייד אאוט טופו שיטאקה במעטפת אבוקדו של שפית אקיקו בן צבי. צילום: שרית גופן. סטיילינג: נועה קנריק
אינסייד אאוט טופו שיטאקה במעטפת אבוקדו של שפית אקיקו בן צבי. צילום: שרית גופן. סטיילינג: נועה קנריק

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לעיטור

אופן ההכנה

1

מניחים מחצלת גלגול מנוילנת בניילון נצמד על משטח עבודה, ומניחים עליה חצי אצת נורי. מרטיבים את הידיים במים ומכדררים מהאורז כדור קטן. מכסים את מחצית האצה בגובה של סנטימטר אורז בפיזור אחיד מבלי ללחוץ אותו אל הנורי.

2

הופכים את האצה על המחצלת כשהאורז כלפי מטה. מניחים בקצה האצה הקרוב אלינו את רצועות הטופו ופטריית השיטאקה באופן אחיד. מגלגלים ומהדקים.

3

מסירים את הקליפה מהאבוקדו ובעזרת מקלף יוצרים רצועות דקיקות, ומניחים מעל הרול.

4

חותכים את הרול ל-8 יחידות, מזלפים רוטב טריאקי וזורים מעל שומשום לבן קלוי.