החומרים טבלת מידות ומשקלות
לעיטור
אופן ההכנה
1
מניחים מחצלת גלגול מנוילנת בניילון נצמד על משטח עבודה, ומניחים עליה חצי אצת נורי. מרטיבים את הידיים במים ומכדררים מהאורז כדור קטן. מכסים את מחצית האצה בגובה של סנטימטר אורז בפיזור אחיד מבלי ללחוץ אותו אל הנורי.
2
הופכים את האצה על המחצלת כשהאורז כלפי מטה. מניחים בקצה האצה הקרוב אלינו את רצועות הטופו ופטריית השיטאקה באופן אחיד. מגלגלים ומהדקים.
3
מסירים את הקליפה מהאבוקדו ובעזרת מקלף יוצרים רצועות דקיקות, ומניחים מעל הרול.
4
חותכים את הרול ל-8 יחידות, מזלפים רוטב טריאקי וזורים מעל שומשום לבן קלוי.