מתכון

אנטיפסטי בצל ירוק עם טחינה

בצל ירוק צלוי בתנור או בגריל הוא מעדן שלא רבים מכירים. הכי טוב להכין בחורף ובאביב, כשהבצל הירוק בשרני ורענן

12,388 בשלנים התעניינו במתכון זה
אנטיפסטי בצל ירוק עם טחינה. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע
אנטיפסטי בצל ירוק עם טחינה. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות.

2

מניחים בצל ירוק בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מזלפים שמן זית, מפזרים עלי תימין, ממליחים ומפלפלים.

3

אופים 20-15 דקות עד לריכוך.

4

מגישים את הבצלים חמימים עם זילוף של טחינה מעל.