החומרים טבלת מידות ומשקלות
למרינדה
אופן ההכנה
למרינדה
1
מערבבים היטב בקערה את כל חומרי המרינדה.
לאסאדו
2
מניחים את נתחי האסאדו עם העצם בתבנית, מורחים היטב במרינדה ואופים בתנור בחום בינוני כ-4 שעות.
לרביולי
3
מרתיחים מים בסיר, מוסיפים את הרביולי ומבשלים עד שהרביולי צפים. מוציאים בכף מחוררת לסינון המים, מתבלים ב-50 מ"ל שמן זית, מלח ופלפל שחור.
לזוקיני
4
קולפים את הזוקיני ופורסים לאורך. צורבים מעט על מחבת עד השחמה, ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל שחור.
לסלט עלים
5
מפרידים את עלי הבזיליקום, חותכים את הבצל הירוק לפיסות דקות, מערבבים בקערה ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס.
להגשה
6
מניחים על צלחות הגשה מסלט העלים המתובל, פיסות זוקיני, 2 יחידות רביולי לכל מנה ונתח צלוי של אסאדו.