מתכון

נתח אסאדו בעשבי תיבול עם רביולי סלק וסלט עלים

שף מקס פרננד אופה את האסאדו ארבע שעות - העיקר שיצא טעים

3,083 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
נתח אסאדו בעשבי תיבול עם רביולי סלק וסלט עלים של שף מקס פרננד. צילום וסטיילינג : איתן וכסמן
נתח אסאדו בעשבי תיבול עם רביולי סלק וסלט עלים של שף מקס פרננד. צילום וסטיילינג : איתן וכסמן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למרינדה

אופן ההכנה

למרינדה

1

מערבבים היטב בקערה את כל חומרי המרינדה.

לאסאדו

2

מניחים את נתחי האסאדו עם העצם בתבנית, מורחים היטב במרינדה ואופים בתנור בחום בינוני כ-4 שעות.

לרביולי

3

מרתיחים מים בסיר, מוסיפים את הרביולי ומבשלים עד שהרביולי צפים. מוציאים בכף מחוררת לסינון המים, מתבלים ב-50 מ"ל שמן זית, מלח ופלפל שחור.

לזוקיני

4

קולפים את הזוקיני ופורסים לאורך. צורבים מעט על מחבת עד השחמה, ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל שחור.

לסלט עלים

5

מפרידים את עלי הבזיליקום, חותכים את הבצל הירוק לפיסות דקות, מערבבים בקערה ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס.

להגשה

6

מניחים על צלחות הגשה מסלט העלים המתובל, פיסות זוקיני, 2 יחידות רביולי לכל מנה ונתח צלוי של אסאדו.