החומרים טבלת מידות ומשקלות
לוויניגרט הצ'יפוטלה
אופן ההכנה
לוויניגרט
1
טוחנים את כל מרכיבי הוויניגרט בבלנדר עד קבלת מרקם חלק.
לאספרגוס
2
מרתיחים מים עם מלח, חולטים את האספרגוס למשך 1-2 דקות (תלוי בגודלו) ומעבירים למי קרח כדי לעצור את הבישול. מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל שחור. מטגנים את האספרגוס במחבת עם שמן זית ומעט שום כתוש, עד צריבה שחומה, ומעבירים לצלחת הגשה.
להגשה
3
יוצקים את הוויניגרט על האספרגוס ומגישים עם מעט שבבי שקדים קלויים.