מתכון

ארטישוקים צלויים

מנה צמחונית קלה להכנה עם טעם נהדר ומראה צבעוני וחגיגי

11,977 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2019
ארטישוקים צלויים של שף חביב משה. צילום: בועז לביא
ארטישוקים צלויים של שף חביב משה. צילום: בועז לביא

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת עם שמן זית, צורבים את הארטישוקים החלוטים עם מעט מלח ומעבירים לקערה.

2

מוסיפים את שאר המרכיבים לקערה, למעט גילופי הפרמזן והבלסמי המצומצם.

3

מסדרים את המרכיבים באופן שווה ואסתטי על צלחת הגשה.

4

מזליפים מהבלסמי המצומצם על המנה ומפזרים מעל את גילופי הפרמזן.