החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
קולים את האגוזים בתנור בחום של 150 מעלות במשך 25 דקות.
2
מקציפים את הביצים במיקסר במהירות גבוהה לקצף יציב ומוסיפים בהדרגה את הסוכר. מוציאים את הקערה מהמיקסר ומנפים פנימה, תוך כדי ערבוב בלקקן, את הקמח. מוסיפים את הגזר ומערבבים בלקקן.
3
יוצקים לבלילה את השמן וממשיכים לערבב בקיפול זהיר. מוסיפים באותו אופן את האגוזים, האבקות והתבלינים.
4
משמנים ומקמחים קלות את תבנית האפייה, יוצקים את הבלילה לתבנית עד ארבע חמישיות מגובהה. אופים בתנור בחום של 150 מעלות כ-50 דקות, עד שסכין קטנה שנועצים בעוגה יוצאת יבשה.
5
על העוגה להתקרר היטב לפני ההגשה כדי שלא תתפורר בפריסה.