החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
קולפים את תפוחי האדמה ומכינים מהם פירה. מתבלים במלח ובפלפל ומניחים להתקרר.
2
פורסים דק את הפטריות והבצל ומאדים עם התבלינים ושמן הזית עד אידוי מלא של הנוזלים. מניחים להתקרר.
3
מורחים שני דפי פילו בשמן זית ומניחים אותם זה על זה. חותכים מלבנים באורך 20 ס"מ וברוחב 10 ס"מ.
4
מניחים פס של פירה לרוחב הבצק בחלקו התחתון (ניתן להשתמש בשק זילוף). על הפירה מניחים את תערובת הבצל והפטריות. מגלגלים את הבצק ויוצרים גליל ומניחים בתבנית כשהתפר כלפי מטה. חוזרים על הפעולה עם דפי בצק הפילו הנותרים.
5
מברישים בשמן זית, מפזרים שומשום מעל ואופים בחום של 180–190 מעלות עד השחמה.