ואפשר גם: לאפות את הבטטות 20 דקות ב-180 מעלות, לזלף ערק ולהגיש. אם אופים בתנור, אין צורך להזהיב במחבת, מחממים ומוסיפים את הערק מייד.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מבשלים את הבטטות בשפע מי מלח עד לריכוך.
2
מחממים מחבת עם כף-שתיים שמן זית ומקפיצים תרד 20 שניות. מוסיפים שום, מלח ופלפל ומערבבים.
3
מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את הבטטות כ-3 דקות עד הזהבה. מזלפים מעל ערק וממשיכים לטגן עוד כחצי דקה עד שהערק מתאדה. מגישים חם או בטמפ’ החדר עם התרד מעל.