אייל שני את המנה הזו עם קרם פרש, שמאזן ומעדן את טעמיו העזים של הדג הכבוש. מניחים על לחם שאור איכותי (שנאפה במקום) ומוסיפים בצל, מלפפון וביצה קשה קצוצה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
ל-4 מנות:
להגשה:
אופן ההכנה
1
מורחים לחם בשמנת חמוצה. מניחים על כל פרוסה כמה רצועות בצל לבן וכמה פרוסות מלפפון. מניחים עליהם חצי פילה מטיאס ומפזרים ביצה קצוצה.
2
מניחים בצלחת הגשה, מזלפים שמן זית ומפזרים פלפל חריף ומלח ים. מגישים לצד גבעולי בצל ירוק.