מתכון

בייגל סלמון פינוקים של מסעדת דלאל

מתכון קליל שדורש מכם בעיקר לא להתפשר על איכות הקניות: בייגל טרי וסלמון כבוש או מעושן באיכות טובה

18,743 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2019
בייגל סלמון עם גבינת בורסאן, גרבדלקס וביצים חצי קשות | צילום: שרית גופן | סטיילינג: תמי סגל
בייגל סלמון עם גבינת בורסאן, גרבדלקס וביצים חצי קשות | צילום: שרית גופן | סטיילינג: תמי סגל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מועכים את האבוקדו עם מעט שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל. מוסיפים את הבצל הקצוץ, השום והכוסברה הקצוצה.

2

פורסים את הבייגלס וקולים אותם בתנור לוהט למשך כמה דקות, כשצידם הפנימי כלפי מעלה.

3

מורחים על כל בייגל בצד אחד את ממרח האבוקדו ובצד האחר את הגבינה. מסדרים על הבייגל את הסלמון והביצים הקשות. מגישים סגור ככריך.