מתכון

"ביסלי" פסטה ביתי

המתכון מגיע מהבלוג "מתכוניישן". ה"קריספי פסטה" שלהן היא תחליף מעולה לביסלי עם רשימת הרכיבים החשודה

26,654 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
"ביסלי" גריל פסטה של שי-לי ליפא. צילום: דניאל לילה, סגנון: אוריה גבע
"ביסלי" גריל פסטה של שי-לי ליפא. צילום: דניאל לילה, סגנון: אוריה גבע

להעצמת הטעם וכדי להתקרב לטעמי המקור הוספתי גם תבלין גריל, שמשמש לרוב לתיבול עוף.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה.

2

מרתיחים מי מלח בסיר גדול. מוסיפים פסטה ומבשלים לדרגת אל-דנטה.

3

מסננים את הפסטה היטב ומעבירים לקערה. יוצקים שמן זית, מערבבים ומצננים לגמרי.

4

מוסיפים תבלין גריל, מלח וגבינת פרמזן ומערבבים. משטחים את הפסטה בתבניות בשכבה אחת.

5

אופים כ-40 דקות עד שהפסטה זהובה. מדי פעם מערבבים.