מגישים עם פרוסות ג'ינג'ר כבוש ועם רוטב סויה חרדל: מערבבים בקערית 1/3 כוס רוטב סויה עם כף אבקת חרדל, שן שום קצוצה, 3 כפות מים, מעט שבבי צ'ילי חריפים וכפית סוכר.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
סודקים את קליפות הביצים בעזרת גב של כף בלי לשבור אותן.
2
שמים את הביצים וכל החומרים בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה.
3
מבשלים על סף רתיחה כשעה. מכבים את האש ומניחים לביצים להתקרר לגמרי בתוך התערובת.
4
מוציאים את הביצים מהסיר, שוטפים וקולפים בזהירות. חוצים את הביצים ומסדרים יפה על צלחת.