מתכון

בלאדי מרי מעושן

כל לגימה כוללת ניחוחות עשן עדינים, רעננות של פרי ומתיקות מוגברת

4,382 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019

לקוקטייל הרגיל מוסיפים גם עגבניות שרי צרובות, שמקפיצות את הטעם והופכות אותו למיני מנה ראשונה. כדאי להעלות את העגבניות על הגריל לפני שאר המנות, ואז ההמתנה לאוכל תהיה קלה במיוחד.

בלאדי מרי להרפתקנים מוסיפים ג'ינג'ר קצוץ, בזיליקום ועגבניות שרי מסוכרות: מסדרים עגבניות שרי בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים מלח וסוכר בנדיבות ואופים שעה ב- 150 מעלות.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מלהיטים גריל פחמים או מחבת פסים וצורבים עגבניות שרי כ- 3 דקות משני הצדדים. מצננים.

2

טוחנים את עגבניות השרי הצלויות במעבד מזון עם מיץ עגבניות, פלפל חלפניו וגבעולי סלרי 3 דקות עד לקבלת מיץ סמיך וחלק. מוסיפים את שאר החומרים וטוחנים עוד דקה.

3

מסננים, מנערים בשייקר עם קרח ומוזגים לכוסות.

4

מוסיפים לכל כוס גבעול סלרי ופלח לימון (וקרח לפי הטעם).