החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מקציפים במיקסר עם מקצף את הביצים והסוכר עד קבלת תערובת בהירה ותפוחה.
2
מוסיפים את הקמח לקציפת הביצים.
3
ממסים בקערה על סיר עם אדים את החמאה והשוקולד (אפשר גם במיקרו) ומוסיפים בהדרגה לקערת המיקסר.
4
מקציפים את התערובת כ-5 דקות במהירות בינונית-גבוהה ומוסיפים בתנועות קיפול את פירות היער.
5
מעבירים לתבנית אפייה ואופים בתנור בחום של 170 מעלות כ-25 דקות, עד קבלת קרום קשה וסדוק מלמעלה.
6
חותכים לריבועים לאחר קירור.