מתכון

בלונדיז פירות אדומים

גרסה בהירה לבראוניס שלמעט הצבע מספקת תוצאה די דומה עם דביקות, שוקולדיות ומתיקות

5,189 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
בלונדיז פירות אדומים של מאיה רביבו. צילום: אבי מזרחי
בלונדיז פירות אדומים של מאיה רביבו. צילום: אבי מזרחי

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מקציפים במיקסר עם מקצף את הביצים והסוכר עד קבלת תערובת בהירה ותפוחה.

2

מוסיפים את הקמח לקציפת הביצים.

3

ממסים בקערה על סיר עם אדים את החמאה והשוקולד (אפשר גם במיקרו) ומוסיפים בהדרגה לקערת המיקסר.

4

מקציפים את התערובת כ-5 דקות במהירות בינונית-גבוהה ומוסיפים בתנועות קיפול את פירות היער.

5

מעבירים לתבנית אפייה ואופים בתנור בחום של 170 מעלות כ-25 דקות, עד קבלת קרום קשה וסדוק מלמעלה.

6

חותכים לריבועים לאחר קירור.