החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מערבבים בעדינות בקערה את הביצה, החלב, המים, הסוכר והמלח. נזהרים לא להקציף. מוסיפים את הקמח כמו גשם תוך כדי ערבוב עד שלא נותרים גושים. אם הגושים לא נעלמים אפשר לערבל מעט בבלנדר סטיק. ממסים את החמאה ומוסיפים אותה לבלילה. מניחים לבלילה לתסוס מעט.
2
משמנים מחבת בחמאה, יוצקים מצקת מבלילת הקרפים למרכז המחבת ומטים אותה בעדינות כך שתימרח על כל שטח המחבת או שמורחים בעזרת מגב לקרפים. כשהדפנות מתחילות להשחים הופכים את הקרפ בעזרת ספטולה, ממתינים 30 שניות ומסירים מהמחבת.
3
מורחים חמאה צרפתית איכותית על פני הקרפים המתוקים החמים, מפזרים סוכר חום, מקפלים למשולשים וממתינים רגע שהסוכר יימס.