החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקרם
לדג
לקישוט
אופן ההכנה
לקרם
1
מקלפים את הלימונים במקלף. מבשלים את קליפות הלימון עם כוס מים ודבש. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש נמוכה עוד 30 דקות. טוחנים דק בבלנדר, מוסיפים את בשר הלימונים ומלח וטוחנים שוב.
לדג
2
מתבלים את הדג במלח ופלפל. צולים את הבס במחבת טפלון לוהטת במעט שמן זית, כשהצד של העור כלפי מטה, כ-3 דקות. כשהעור זהוב ופריך הופכים לעוד דקה או עד שהדג מוכן.
לקישוט
3
מתבלים את רצועות הזוקיני במלח, פלפל ושמן זית. מגלגלים את הרצועות.
להרכבת המנה
4
יוצקים את הקרם בעזרת מצקת למרכז הצלחת. מניחים את הדג מעל. מסדרים את גלילי הזוקיני לצד הדג ומוסיפים ענבים אדומים מעל.