מתכון

בצלי שאלוט כבושים

את בצלי השאלוט הכבושים נהוג להגיש בתאילנד לצד מאכלי קארי משום שהטעם החמוץ–מתוק שלהם והופכים את הקארי לקליל

2,946 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
בצלי שאלוט כבושים. צילום: shutterstock
בצלי שאלוט כבושים. צילום: shutterstock

בתאינלד הכבישה נעשית במי קוקוס טריים (מומלץ לנסות).

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים את כל החומרים (לא מרתיחים) ומוזגים על בצלי השאלוט. מניחים לכבישה מחוץ למקרר כ־24 שעות. הבצלים הכבושים יישמרו במקרר עד חודשיים.