מתכון

בצלצלי פנינה מוחמצים

מכינים את הבצלצלים שלושה ימים לפני ההגשה

6,735 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
בצלצלי פנינה צבעוניים מוחמצים של שף אסף מיזלס. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן
בצלצלי פנינה צבעוניים מוחמצים של שף אסף מיזלס. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

קולפים את הבצלצלים וממלאים בהם צנצנת ריקה ומעוקרת.

2

מבשלים את הנוזלים והתבלינים בקלחת עד לרתיחה, ממלאים את צנצנת הבצלצלים עד הסוף בנוזל הכבישה בעודו חם, ומצננים ללא מכסה. לאחר צינון מוסיפים את יתרת הנוזלים, אם יש מקום, וסוגרים היטב את הצנצנת.

3

משאירים לכבישה למשך 3 ימים.

להגשה

4

בצלצלי הפנינה המוחמצים נהדרים לשילוב בסלטים או כריכים או להגשה כמאזטים.