החומרים טבלת מידות ומשקלות
לפירה התמרים
לבקלאווה
לצ'ימיצ'ורי האגוזים
אופן ההכנה
לפירה התמרים
1
מערבבים את התמרים עם צ'ילי, מלח ופלפל: אם הפירה קשה או סמיך מדי ניתן להוסיף מעט מים.
לבקלאווה
2
פורשים את עלה הפילו על השיש. מורחים אותו בשמן זית ומקפלים לאורך ולרוחב. מורחים כף של פירה תמרים בקדמת הדף, על הפירה מניחים את הסלמון ומגלגלים. חותכים את עודפי הבצק בצדדים ומורחים שמן מעל הבצק.
לצ'ימיצ'ורי האגוזים
3
מערבבים את כל חומרי הצ'ימיצ'ורי.
להרכבת המנה
4
אופים את הבקלאווה בתנור בחום של 180 מעלות כ-7 דקות. יוצקים כף צ'ימיצ'ורי לצלחת ומעל מניחים את הבקלאווה.