שלושת הטיפים של ברי לבראוניז מושלמים
לתבנית בגודל 24*34
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה וממיסים מחצית מכמות השוקולד מעל בן מרי או במיקרוגל בפולסים.
2
מניחים חמאה במחבת, ממסים מעל אש נמוכה ומעבירים לקערת המיקסר, מוסיפים סוכר ומערבבים עם וו גיטרה במהירות בינונית 4 דקות לאיחוד. מורידים למהירות נמוכה, מוסיפים ביצים אחת אחרי השנייה ומערבבים להטמעה.
3
מוסיפים שוקולד מומס, מערבבים חצי דקה לאיחוד, מוסיפים קמח, קקאו ומלח ומערבבים עוד חצי דקה לאיחוד. מוסיפים את המחצית השנייה של השוקולד (מטבעות או שקולד קצוץ) ומערבבים לפיזור אחיד.
4
יוצקים את התערובת לתבנית בגודל 24*34 ואופים 20 דקות. מורידים את הטמפרטורה ל-160 מעלות, פותחים לרגע את דלת התנור כדי שהטמפרטורה תרד ואופים 5 דקות נוספות. מוציאים את התבנית מהתנור, משהים ל-10 דקות ואז אוחזים בשולי נייר האפייה ומרימים את הנייר כשעליו המאפה כדי לחלץ אותו מהתבנית. מניחים לצינון על רשת צינון או על השיש עד שהבראוניז מגיעים לטמפרטורת חדר. חותכים לריבועים.