אם נשארת כמות גדולה מהמטבלים, ניתן לשמור בצנצנת במקרר או אף להקפיא ולהפשיר במידת הצורך.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסלסת עגבניות חריפה
לצ'ימיצ'ורי ירוק
אופן ההכנה
לדגים
1
שוטפים היטב את הברבוניות במים. מערבבים בקערה את הקמח עם מלח, פלפל ופפריקה. טובלים את הברבוניות בקמח לציפוי ומטגנים בשמן עמוק ורותח עד להזהבה.
לסלסת עגבניות
2
מגררים את העגבניות לטקסטורה גסה. קוצצים את הכוסברה דק-דק ומוסיפים את השום, המלח, שמן הזית והפלפל החריף.
לצ'ימיצ'ורי ירוק
3
שוטפים את הפטרוזיליה וקוצצים במעבד מזון. מוסיפים גמבה, פלפל חריף, בצל ושום וקוצצים שוב בפולסים עד למרקם הרצוי. מוסיפים לקערת הבלנדר את שמן הזית, חומץ בן יין וכל התבלינים ומערבבים שוב.
להגשה
4
מגישים את הדגים המטוגנים לצד שני המטבלים.