שימו לב: ההכנה מתחילה בהשריית ברווז במרינדה למשך יממה. את הברווז מגישים לצד מרק.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
למשרה
למרק ברווז
אופן ההכנה
1
מערבבים את חומרי המשרה ומשרים את הברווזים למשך 24 שעות. מסננים ושומרים את הנוזלים.
2
מביאים את נוזלי המשרה לרתיחה בסיר פוייקה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 20 דקות. מסננים ומצננים.
3
מלפפים את הברווזים בחוט ברזל ותולים גבוה מעל האש (כ-80-60 ס"מ). צולים בחום נמוך כשעתיים-שעתיים וחצי וכל כמה דקות מורחים במרינדה.
מכינים ציר
4
שמים בסיר עצמות ברווז, 3 ליטר מים ו- 20 גרם אצות קומבו יבשות ומביאים לרתיחה. מכסים, מעבירים לחום נמוך (על גחלים) מבשלים כשעה. מסננים.
מכינים את המרק
5
מחממים פויקה נוסף, יוצקים יין לבן ומבשלים כמה דקות כדי לאדות את האלכוהול. יוצקים 2 ליטר ציר ומבשלים שעה. מוסיפים סויה, מירין, את יתר אצות הקומבו, פטריות, קולרבי, צ'ילי, מלפפון ועלי כוסברה ומבשלים דקה-שתיים.
מכינים את האטריות ומגישים
6
מבשלים אטריות אודון בסיר נפרד עם מים לפי הוראות היצרן ומוסיפים למרק בסמוך להגשה. מגישים את המרק לצד הברווז.