החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
שמים בסיר את השמנת והוניל ועל אש קטנה מביאים לסף רתיחה.
2
מערבבים את החלמונים והסוכר עד להמסה מלאה של הסוכר.
3
מוסיפים בהדרגה תוך כדי בחישה 1/3 מכמות הנוזלים החמים ומערבבים היטב.
4
בהדרגה מוסיפים את תערובת החלמונים אל שארית הנוזלים החמים ומערבבים היטב עד לקבלת מסה אחידה (השוואת מסות).
5
מוסיפים את השוקולד ומחית השומשום ומערבבים היטב עד להמסת השוקולד.
6
מצננים לטמפ' החדר עד שהמסה מסמיכה.
7
מעבירים את המסה לכלי הגשה שטוחים וממלאים עד גובה סנטימטר וחצי. אופים באדים ב-100 מעלות למשך 45 דקות בערך (תלוי בסוג התנור). מצננים ומעבירים לקירור ללילה.
8
לפני ההגשה מפזרים סוכר חום דמררה מעל וצורבים עם ברנר. מגישים עם פירות אדומים.