כשהייתי השף של מסעדת Blue Hill בניו יורק היינו מקבלים חזירים שגדלו במרעה טבעי וחיפשנו דרך להדגיש את הטעם הייחודי שלהם, וכך נולדה דרך הבישול בחציר.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
קולים את התבלינים היבשים במחבת ערב לפני הכנת המנה.
2
מערבבים את המלח, הסוכר ועשבי התיבול. מוסיפים את התבלינים הקלויים ומערבבים.
3
מסדרים שכבה של תערובת המלח בתחתית תבנית, מניחים מעל את הברוסט כשהשומן כלפי מטה ומכסים עם שאר המלח. מעבירים ללילה במקרר.
4
מוציאים את הברוסט מהמקרר ושוטפים היטב מהמלח והתבלינים. מסדרים שכבה של חציר בתחתית של סיר חסין אש, מניחים עליה את הבורסט ומכסים בעוד חציר. מוזגים 1 כוס מים ומכסים.
5
מרתיחים את נוזלי הסיר על אש גבוהה, עד שמתחיל לעלות ריח של חציר והסיר מתחמם היטב.
6
מעבירים לתנור ומבשלים במשך שעתיים וחצי בחום של 180 מעלות.