טיפ: כדאי לעטוף את נתחי הדג בשמן זית לפני התיבול, כדי שתהליך הכבישה יתעכב והדג ישמור על המרקם העסיסי והשמנוני שלו.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסביצ'ה
להגשה
אופן ההכנה
קולים את הברוסקטה
1
מחממים מחבת צלייה עם פסים לחום בינוני-גבוה. משמנים מעט את המחבת, מברישים את הברוסקטות בשמן זית משני הצדדים וקולים 3 דקות מכל צד או כמעט עד חריכה. משפשפים את הצד החם יותר בחצי שן שום.
מכינים את הסביצ’ה
2
עוטפים את נתחי הדג בשמן זית ואחרי דקה מערבבים עם יתר המרכיבים.
מרכיבים את הברוסקטות
3
מניחים את הסביצ’ה על הברוסקטות עם רוקט ומגישים מייד.