מתכון

ברוסקטה עם רוסט פילה, סלט עגבניות וגבינה צ’רקסית

עולם ומלואו על ככר לחם והמנה המושלמת לאירוח

1,215 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2016
ברוסקטה ענקית עם רוסט פילה, סלט עגבניות צבעוניות וגבינה צ’רקסית. צילום: עודד מרום | סגנון : אוריה גבע
ברוסקטה ענקית עם רוסט פילה, סלט עגבניות צבעוניות וגבינה צ’רקסית. צילום: עודד מרום | סגנון : אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לברוסקטה:

לסלט:

לרוטב:

אופן ההכנה

מכינים ברוסקטה:

1

מערבבים בקערית שמן, שום, תימין, פטרוזיליה, מלח ופלפל שחור ומושחים את פני הלחם. מניחים את הלחם בתבנית.

2

אופים 10-8 דקות עד שמזהיב והופך פריך. מוציאים מהתנור ומצננים לטמפ’ החדר.

מכינים סלט עגבניות:

3

מערבבים שני סוגי עגבניות בקערה עם בצל ושום.

4

מערבבים את חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים.

להגשה:

5

מניחים מסלט העגבניות על הלחם, מפוררים גבינה ומפזרים פרוסות רוסטביף.

גיוון: במקום גבינה צ'רקסית אפשר להשתמש בכל גבינה עדינה אחרת כמו ברי טובה.