החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מורחים מעט שמן זית על פרוסות הלחם וקולים אותן בתנור בחום של 180 מעלות כ-10 דקות או עד השחמה. מוציאים ומניחים בצלחת.
2
מפזרים מלח גס על הפילטים ומכניסים למקרר ל-20 דקות. מוציאים מהמקרר, ועם נייר סופג מסירים בעדינות את המלח מהסרדינים ומורחים בשמן זית.
3
חותכים את העגבניות לרבעים, מתבלים בשמן זית, במלח ובפלפל ירוק חריף, מערבבים ומניחים על הלחם הקלוי.
4
מניחים את הסרדינים על העגבניות ומזליפים מעט מהשמן של הסרדינים.