מתכון

ברוסקטת עגבניות שרי וסרדין בכבישה מהירה

שף חנוך שכטר מגיש ברוסקטה קלילה עם עגבניות ודגים בכבישה ביתית

780 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
ברוסקטת עגבניות שרי וסרדין בכבישה מהירה של שף חנוך שכטר. צילום: אליענה גולומב. סטיילינג: תמר מרקוביץ
ברוסקטת עגבניות שרי וסרדין בכבישה מהירה של שף חנוך שכטר. צילום: אליענה גולומב. סטיילינג: תמר מרקוביץ

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מורחים מעט שמן זית על פרוסות הלחם וקולים אותן בתנור בחום של 180 מעלות כ-10 דקות או עד השחמה. מוציאים ומניחים בצלחת.

2

מפזרים מלח גס על הפילטים ומכניסים למקרר ל-20 דקות. מוציאים מהמקרר, ועם נייר סופג מסירים בעדינות את המלח מהסרדינים ומורחים בשמן זית.

3

חותכים את העגבניות לרבעים, מתבלים בשמן זית, במלח ובפלפל ירוק חריף, מערבבים ומניחים על הלחם הקלוי.

4

מניחים את הסרדינים על העגבניות ומזליפים מעט מהשמן של הסרדינים.