החומרים טבלת מידות ומשקלות
לחמאת שום
לסנדוויצ'וני סנט מור
לסלט
אופן ההכנה
חמאת שום
1
מערבבים היטב את החמאה עם השום.
סנדוויצ'וני סנט מור
2
חוצים את לחמניית הבריוש לפרוסות, מורחים את חמאת השום על פרוסות הבריוש.
3
חוצים את גבינת הסנט מור לרוחב ומזגגים בדבש. בוזקים קורט מלח גס ומניחים חתיכה קטנה של ענף רוזמרין. מניחים את גבינת הסנט מור בדבש בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות וקולים כ-8 דקות יחד עם פרוסות הבריוש.
סלט
4
יוצרים עיטורי גזר מוארכים בעזרת מקלף.
5
מערבבים את כל מרכיבי הסלט, כולל הרוטב, ומניחים בקערת הגשה.
הרכבת המנה
6
מוציאים את גבינת הסנט מור והבריוש מהתנור. מניחים את הסנט מור על פרוסות הבריוש ומעבירים לצלחת הגשה, לצד הסלט.