מתכון

גזרים צבעוניים צלויים בכמון

שף אסף שנער מחוות צוק עושה סדר מרהיב עם גזרים צבעוניים שיתנו קצת צבע לשולחן

2,137 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
גזרים צבעוניים צלויים בכמון של שף אסף שנער. צילום: אנטולי מיכאלו
גזרים צבעוניים צלויים בכמון של שף אסף שנער. צילום: אנטולי מיכאלו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־220 מעלות. בתבנית מרופדת בנייר אפייה מסדרים את הגזרים, בוזקים מעל שמן זית, מלח, פלפל וזרעי כמון. צולים בתנור במשך 15 דקות, או עד שהגזרים רכים.

להגשה

2

חוצים את הגזרים לאורכם ומניחים על צלחת הגשה מרכזית. בוזקים מעט שמן זית ומפזרים מלח אלטלנטי.