מתכון

גזרים צלויים בתפוז ותימין

הוסיפו לכל הכתום־צהוב הזה גם תפוזים בכמה צבעים ותקבלו מנה שהיא תענוג לעיניים ולחך

8,937 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2019
גזרים צלויים בתפוז ותימין של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף
גזרים צלויים בתפוז ותימין של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־220 מעלות. מסדרים גזרים ופלחי הדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. יוצקים מעל שמן זית וסירופ מייפל ומערבבים קלות. מפזרים תימין, מלח ופלפל וצולים כ־10 דקות עד שהירקות משחימים.