החומרים טבלת מידות ומשקלות
לחצילים הקלויים
למילוי
לרוטב
להגשה
אופן ההכנה
לחצילים הקלויים
1
מערבבים את החצילים עם שמן הזית, המלח והפלפל. אופים את החצילים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות עד השחמה.
למילוי
2
מתבלים את פרוסות החציל הקלויות בשמן זית ובפטרוזיליה קצוצה. שמים על פרוסות החציל את גבינת הפטה המפוררת ועלה של בזיליקום. מתבלים במלח ובפלפל ומגלגלים. אופים 5 דקות בתנור עד השחמה.
לרוטב
3
מביאים לרתיחה במחבת את השמנת, מצמצמים מעט, מוסיפים את הפסטו ומסירים מהאש.
להגשה
4
מניחים את פרוסות החציל על מצע של רוטב שמנת ופסטו, מקשטים בעלי רוקט ומפזרים פרמזן.