החומרים טבלת מידות ומשקלות
למחית
לג'לי
לקישוט
אופן ההכנה
למחית
1
מכניסים את מחית התותים לסיר קטן, מוסיפים את הסוכר, מביאים לרתיחה יחד וממשיכים לבשל תוך ערבוב עד המסת הסוכר. מסננים ומצננים.
לג'לי
2
מערבבים את הג'לטין במעט מים בקערה ומניחים ל-10 דקות. מחממים את הג'לטין במיקרוגל 15 שניות, וכשהוא הופך נוזלי מוסיפים לקערה את הקרם דה קסיס, היין הלבן ומחית התותים. מערבבים.
להגשה
3
מסדרים בכוסות את פירות היער ויוצקים עליהם את תערובת הנוזלים. מצננים במקרר שלוש שעות. לפני ההגשה מקשטים בפירות אדומים טריים ובסוכריות קופצות.