מגישים על בריוש עם קרם פרש.
הצעת הגשה:
חוצים את לחמניות הבריוש לרוחבן, מורחים בפנים קרם פרש (או תערובת של שמנת חמוצה ויוגורט 3% ביחס של 1:1 ) ומניחים פרוסות דקות של סלמון.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים בקערה מלח, סוכר וגרגרי כוסברה. מסדרים חצי מהתערובת בתבנית ומניחים עליה את הפילה עם העור כלפי מטה.
2
מניחים סלקים מגוררים על הסלמון ומהדקים בעזרת הידיים. מפזרים את המחצית השנייה של תערובת המלח.
3
עוטפים את התבנית בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל- 48 שעות. הופכים את הנתח בתבנית כל 12 שעות.
4
שוטפים ומייבשים בעזרת נייר סופג. שומרים עד חודש במקרר.