התוכן — קרם בצל קטיפתי והמעטה החיצוני פריך ושחום. מגישים כתוספת למנה עיקרית.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-200 מעלות.
2
מחממים מחבת ומאדים בצל ותימין בחמאה 4-3 דקות להזהבה קלה.
3
מוסיפים קמח, מלח, פלפל ומוסקט ומערבבים. כשמתחילים להיווצר פירורים, מוסיפים יין ושמנת ומבשלים דקה-שתיים להסמכה. מורידים מהכיריים.
4
מחלקים בין 4 כלי חרס או קרמיקה אישיים ומפזרים גבינה.
5
אופים 10 דקות להשחמה.