מתכון

גראם מסאלה

בגלל הנדיפות הגבוהה של ארומת התבלינים מומלץ להכין את האבקה ממש לפני השימוש - כך עוצמת הניחוח בשיאה

23,457 בשלנים התעניינו במתכון זה
טוחנים בבית גראם מסאלה של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר
טוחנים בבית גראם מסאלה של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת כבדה ויבשה, מוסיפים את התבלינים ומערבבים דקה-שתיים עד שהם מעלים ניחוח. מעבירים לכלי קר ומצננים לחלוטין.

2

טוחנים לאבקה במטחנת תבלינים או בעזרת מכתש ועלי.

3

אפשר לשמור בקופסה אטומה במקרר עד חודש, רק קחו בחשבון שככל שהזמן חולף - הטעמים דוהים.