הם נשמרים מצוין עד חודש ופתוחים לשינויים: לא אוהבים אניס? מחליפים בקימל, זרעי כמון, קינמון טחון, אורגנו, הל טחון ועוד.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מעבירים את כל החומרים לקערת מיקסר ומעבדים עם וו גיטרה 10 דקות לבצק אחיד וקשה.
2
יוצרים מהבצק מלבן ומניחים על מגש מרופד בנייר אפייה, מכסים במגבת לחה ומשאירים למנוחה של חצי שעה
3
מחממים תנור ל־160 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח ליריעה בעובי ס"מ. חותכים מקלות באורך 15 ס"מ וברוחב 1/2 ס"מ בעזרת גלגלת פיצה.
4
מסדרים את המקלות בתבנית ומברישים אותם בשמן זית (אם רוצים מפזרים מעליהם מעט מלח ים אטלנטי). מניחים למנוחה של 20 דקות.
5
אופים חצי שעה עד שהגריסיני שחומים. שומרים בקופסה אטומה.