אני שמה שכבות של יוגורט סמיך, גבינה צפתית איכותית, שלל גרעינים, ירקות, עדשים מונבטות ומעל הכל טחינה גולמית איכותית, שמשלימה את המנה. את הגרעינים אפשר לקלות ואפשר להשאיר טבעיים. אני קונה עדשים כתומות מונבטות בבתי טבע, אבל אפשר להשתמש גם באפונה הקלויה שמוצאים בפיצוציות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים יוגורט וגבינה צפתית בקערה ויוצקים לכוסות או לקעריות.
2
בקערה נפרדת מערבבים פולי סויה, גרעינים וזרעי פשתן. מפזרים על תרובת היוגורט.
3
מוסיפים ירקות, פטרוזיליה, תפוח ועדשים מונבטות. מערבבים ויוצקים מעל טחינה גולמית. מגישים מייד.