מתכון

ג׳ין טוניק חורפי מבושם בוורדים וליים

לג’ין הנדריקס יש גוון טעם פרחוני, המתאים לחורף הישראלי. חיברנו להנדריקס ורדים, לבנדר, מרווה וקצת ליים

14,769 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2017
צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע
צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע

אריאל: “כשבנינו את תפריט החורף של ‘223’, עלה הרעיון להכין לכל עונה גרסת ג’ין אנד טוניק, שמתכתבת יותר טוב עם מה שקורה בחוץ. לג’ין הנדריקס יש גוון טעם פרחוני, המתאים לחורף הישראלי, שאינו מאוד סוער. חיברנו להנדריקס ורדים, לבנדר, מרווה וקצת ליים. טיפ חשוב להכנת כל גרסה של ג’ין אנד טוניק: את הטוניק חשוב להוסיף אחרון, אחרת הבועיות הקטנות ייעלמו.״

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקישוט

אופן ההכנה

1

ממלאים כוס גבוהה בקרח ומוזגים ג’ין, סירופ ומיץ ליים.

2

משלימים עם מי טוניק. מערבבים, מקשטים ומגישים.

כך מכינים סירופ מי ורדים: ל-100 מ”ל סירופ סוכר רגיל (ביחס של 1:1) מטפטפים 5-4 טיפות מי ורדים ממש ברגע הכנת הקוקטייל.