אריאל: “כשבנינו את תפריט החורף של ‘223’, עלה הרעיון להכין לכל עונה גרסת ג’ין אנד טוניק, שמתכתבת יותר טוב עם מה שקורה בחוץ. לג’ין הנדריקס יש גוון טעם פרחוני, המתאים לחורף הישראלי, שאינו מאוד סוער. חיברנו להנדריקס ורדים, לבנדר, מרווה וקצת ליים. טיפ חשוב להכנת כל גרסה של ג’ין אנד טוניק: את הטוניק חשוב להוסיף אחרון, אחרת הבועיות הקטנות ייעלמו.״
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקישוט
אופן ההכנה
1
ממלאים כוס גבוהה בקרח ומוזגים ג’ין, סירופ ומיץ ליים.
2
משלימים עם מי טוניק. מערבבים, מקשטים ומגישים.