החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב נאם ג'ים טלה
לרוטב מיאנג
אופן ההכנה
מכינים את האטריות
1
משרים את אטריות האורז בקערה עם מים קרים כשעה. טובלים את האטריות במים רותחים כשהן במסננת כ־2 דקות, מעבירים לקערת מי קרח ומסננים.
מכינים את רוטב הנאם ג'ים טלה
2
כותשים שום ופלפלי צ'ילי עין הצפור במכתש ועלי למחית גסה, מוסיפים את יתר מרכיבי הרוטב ומערבבים.
מכינים את רוטב המיאנג
3
כותשים את פלפל צ'ילי עין הצפור והשום במכתש ועלי, מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב וכותשים עד שהביצה מתפוררת לחתיכות קטנות אבל לא מתמוססת.
מכינים את הדג
4
מחממים שמן לטיגון עמוק, מערבבים אבקת טמפורה ב־2 כפות מים, מצפים את רצועות הדג בבלילת הטמפורה ומטגנים 3 דקות עד שהמעטה שחום ופריך.
מגישים
5
ממלאים עלי חסה בדג, אטריות, אחד הרטבים והעלים.