מתכון

דג יפני

נתחי הדג נצרבים במהירות במחבת. הרוטב מתבשל בנפרד ונמזג ברגע האחרון. ביצי הסלמון מוסיפים שיק ומרקם קראנצ'י

7,348 בשלנים התעניינו במתכון זה
דג יפני. צילום: דניאל לילה
דג יפני. צילום: דניאל לילה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

להגשה

אופן ההכנה

1

מערבבים בצנצנת את כל החומרים לרוטב.

2

חותכים כל פילה לשניים לרוחב (כך שיתקבלו 8 חתיכות).

3

מחממים מחבת עם מעט מאוד שמן עד שחם מאוד וצורבים את נתחי הדג כ- 2 דקות מכל צד רק עד שעשוי.

4

מסדרים את הדגים בצלחות. יוצקים מעל כמות נדיבה מהרוטב ומניחי על כל מנה בצל ירוק וכף ביצי סלמון.