החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
לסלט ארטישוק
אופן ההכנה
ללבבות ארטישוק
1
מנקים את הארטישוקים ומכניסים את הלבבות לסיר עם מים קרים, מיץ הלימון, מעט שמן זית, מלח ושיני שום. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. ממשיכים לבשל עד שלבבות הארטישוק רכים (בודקים בעזרת מזלג).
לדג
2
מכניסים את הדג לתבנית פיירקס ומוסיפים ½ כוס מים. אופים בתנור במשך 30 דקות בחום בינוני (180 מעלות).
לרוטב
3
מערבבים את כל חומרי הרוטב ויוצקים על הדג. מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור ל-10 דקות נוספות. מוציאים את נייר הכסף ואופים 5 דקות נוספות ללא כיסוי.
להגשה
4
קוצצים את הארטישוק לרבעים ואת תפוחי האדמה מקלפים וחותכים לקוביות. מערבבים עם שמן זית, מלח ופלפל בהתאם לטעם. מגישים את הדג בשלמותו עם סלט הארטישוק בצד.