החריפות העדינה אמורה לעורר את התיאבון עבור כל מי שמותש מהחום.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לדג
לרוטב צ'יריזו
להגשה
אופן ההכנה
מכינים את הדג
1
מרפדים מגש קטן או צלחת שיכולים להיכנס בנוחות לסלסילת אידוי באצת קומבו ומניחים עליה את הדג. מוזגים מעל סאקה וסויה ועוטפים בניילון נצמד.
2
מעבירים את הצלחת לסלסילת אידוי, מניחים אותה מעל סיר מלא במים רותחים, מכסים ומאדים כ־20 דקות. ב־5 הדקות האחרונות מוסיפים את הפלפל הירוק.
מכינים רוטב צ'יריזו
3
מרתיחים את הסאקה במחבת ומבשלים דקה־שתיים (כדי לנדף את האלכוהול). מערבבים את הסאקה החם עם יתר המרכיבים לאיחוד.
4
מרפדים צלחת הגשה באצת הקומבו עליה אידינו את הדג, מניחים מעל את הפלפל והדג המאודים, מוסיפים בצל ירוק ומגישים עם רוטב צ'יריזו.