מתכון

דלוריות אפויות באריסה וסילאן

הסילאן מחדד את המתיקות של הדלורית והאריסה מוסיפה קיק חריף. הצלייה בטמפ' גבוהה מוסיפה גוון מעושן לטעם

15,117 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2020
דלורית. צילום: shutterstock
דלורית. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מערבבים שמן עם אריסה, סילאן וזרעי כוסברה.

3

מזלפים את התערובת על רבעי הדלוריות, ממליחים, מערבבים ומסדרים בתבנית.

4

אופים כ-30 דקות ללא כיסוי או עד שרך וזהוב. מגישים חם או בטמפ’ החדר.