החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־220 מעלות. מניחים קוביות דלעת ובצלי שאלוטס בתבנית (רצוי תבנית סינייה) מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מלמעלה כוכבי אניס, פלפל לבן, פלפלי שאטה, סוכר דקלים ומלח. מטפטפים מעל הירקות ערק ויוצקים שמן זית.
2
צולים את הירקות כ־1/4 שעה עד שהצד העליון משחים. הופכים את הירקות וצולים כ־1/4 או עד שהצד השני משחים גם הוא.
3
מוציאים מהתנור, מפזרים גרעיני רימון ומגישים לצד לאבנה.