מתכון

דלעת ושאלוטס עם כוכב אניס וצ'ילי יבש

פנו את מרכז השולחן: סלט חם עם טעמים מתוקים של דלעת ושאלוט, חמיצות של רימון, חריפות של צ'ילי וטוויסט של אניס

9,571 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019
דלעת ושאלוטס עם כוכב אניס וצ'ילי יבש של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן
דלעת ושאלוטס עם כוכב אניס וצ'ילי יבש של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־220 מעלות. מניחים קוביות דלעת ובצלי שאלוטס בתבנית (רצוי תבנית סינייה) מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מלמעלה כוכבי אניס, פלפל לבן, פלפלי שאטה, סוכר דקלים ומלח. מטפטפים מעל הירקות ערק ויוצקים שמן זית.

דלעת עם שאלוטס ואניס של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן

2

צולים את הירקות כ־1/4 שעה עד שהצד העליון משחים. הופכים את הירקות וצולים כ־1/4 או עד שהצד השני משחים גם הוא.

דלעת עם שאלוטס ואניס של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן

3

מוציאים מהתנור, מפזרים גרעיני רימון ומגישים לצד לאבנה.