החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקרם פלפל שחור:
לטאבולה כרובית:
אופן ההכנה
1
קולפים את הדלעות, מניחים בסיר ומכסים במים רותחים. מבשלים במשך כחצי שעה, עד שהדלעות מתרככות. מסננים ומצננים לטמפרטורת החדר.
2
חוצים כל דלעת ומרוקנים את הזרעים. מניחים בתבנית מכוסה בנייר אפייה, משמנים במעט שמן זית וצולים בתנור שחומם מראש ל־200 מעלות במשך כ־5 דקות.
3
בסיר קטן קולים פלפל שחור גרוס במשך כחצי דקה, מוסיפים את המלח ואת קרם הקוקוס ומבשלים על אש קטנה עד שהרוטב מצטמצם לכמחצית הכמות.
4
במעבד מזון טוחנים כרובית עד לקבלת גרגירים קטנים. מתבלים בסומאק, מיץ לימון, פטרוזיליה, בצל ירוק, כוסברה ושמן זית ומערבבים היטב.
5
במרכז הצלחת עורמים את הטאבולה כרובית, מניחים את חצאי הדלעת ערמונים עם הפנים למעלה, ממלאים בקרם פלפל שחור ומגרדים אגוז ברזיל אחד.